Ηλεκτρονικές Παραγγελίες

 

Παραλαβή πακέτου

 
Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή  ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου (+30)2106836735 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος info@londonboutique.gr την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

 

Όροι επιστροφής & αλλαγής προϊόντων

 
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 2 ημερών στο 2106836735 ώστε να μας ενημερώσετε για την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβετε με κάτι άλλο. Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.
-Για να γίνει δεκτή η επιστροφή το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση & συσκευασία (απόδειξη, καρτελάκια, ετικέτες κτλ).
-Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.

 

Διαδικασία επιστροφών & αλλαγών

 
Για να κάνετε αλλαγή κάποιου προιόντος ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
 
α.συμπληρώνετε ένα έντυπο με τον κωδικό του προιόντος που επιθυμείτε να μας στείλετε πίσω καθώς και την αιτία της επιστροφής
 
β.συμπληρώνετε το προιόν που επιθυμείτε να σας στείλουμε εμείς σαν αντικατάσταση & επανασυσκευάζετε το πακέτο, μαζί με την απόδειξη
 
γ.Καλείτε την Courier ή πηγαίνετε το πακέτο στο κατάστημα Courier της περιοχής σας & το στέλνετε με δική σας χρέωση στην παρακάτω διέυθυνση:
 
Αγίας Παρασκευής 45 Χαλάνδρι ΤΚ15234 ΤΗΛ 2106836735
 
δ.Παραλαμβάνουμε το δέμα σας και στέλνουμε το πακέτο με τα νέα προιόντα με δική μας χρέωση.
 
Επιστροφές / αλλαγές γίνονται δεκτές και στο κατάστημά μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή χωρίς χρέωση.
 
Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κορμάκια και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά.
 
Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
 
Σας ενημερώνουμε πως δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων στις αγορές από το φυσικό κατάστημα και μπορείτε να κάνετε αλλαγή ή να εκδοθεί πιστωτικό.
 
*Κάνοντας τις αγορές σας δηλώνετε ρητά & ανεπιφύλακτα πως γνωρίζετε & αποδέχεστε τούς όρους πώλησης & επιστροφής εμπορευμάτων.
 
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε
με έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία σας.

 

"Το κουπόνι δεν ισχύει παράλληλα με άλλες προσφορές"