Προς διευκόλυνσή σας, υπάρχουν διαθέσιμοι όλοι οι δυνατοί τρόποι πληρωμής. Η εταιρία μας εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΧΡΕΩΣΗ 2,50€)

Για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με μετρητά στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με SPEEDEX courier και η πληρωμή γίνεται την ώρα της παράδοσης.

Η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 2,50€

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (ΔΩΡΕΑΝ)

Αποδεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρωστικές κάρτες.
Paypal, Visa, Mastercard

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (ΔΩΡΕΑΝ)

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.londonboutique.gr και να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε μία (1) εργάσιμη μέρα ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας.

 

 

Σε αντίθετη περίπτωση, η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Οι λογαριασμοί που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι οι εξής:

 

Δικαιούχος: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

Αριθμός Λογαριασμού: 6429-127298-082

IBAN: GR67 0171 4290 0064 2912 7298 0-82

Εγγραφείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε
με έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία σας.

 

"Το κουπόνι δεν ισχύει παράλληλα με άλλες προσφορές"