Αυτό το 50s φλοραλ φόρεμα θα αποτελέσει το βασικό κομμάτι της συλλογής σας!

Γράφει η Miss Victory Violet.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Οι θερμοκρασίες είναι τόσο ψηλές, που πραγματικά πρέπει να σκεφτείτε για το τι πρόκειται να φορέσετε και αν θα σας κρατήσει αρκετά δροσερές! Τα Swing φορέματα δεν θέλουν πολλή σκέψη για μένα και τα προτιμώ με λίγο-έως-καθόλου μανίκι, καθώς με βοηθούν να διατηρήσω τα χέρια, το στήθος και την πλάτη σχετικά δροσερά – απλά βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε σχολαστικά αντηλιακό!

Λατρεύω τα τροπικά εμπνευσμένα prints και το 50s Hawaiian Print Dress πραγματικά μου έκλεψε τις εντυπώσεις. Συνήθως τα τροπικά prints είναι πολύ φωτεινά, έτσι μου άρεσε όταν είδα τα χρώματα σε αυτό το φόρεμα να είναι λίγο πιο ήπια και απαλά. Επίσης, λατρεύω τα κουμπιά και ειδικά αυτά τα χαριτωμένα τύπου ξύλινα όπως αυτά που υπάρχουν σε αυτό το φόρεμα.

Το 50s Hawaiian Print Dress διαθέτει ένα ντεκολτέ σε σχήμα V με ωραίες, μεσαίου μεγέθους τιράντες που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα πρέπει να φορέσετε στράπλες σουτιέν. Οι τιράντες ρυθμίζονται με τα κουμπιά που συνδέουν τις τιράντες με τον πλάτη του φορέματος. Εγώ χρειάστηκε να κουμπώσω τις τιράντες στην πιο σφιχτή θέση και εάν το χρειάζεστε ακόμα πιο σφιχτό, μπορείτε απλά να ξαναράψετε τα κουμπιά πιο ψηλά στην τιράντα.

Το φόρεμα αυτό είναι από 98% βαμβακερό ύφασμα και 2% ελαστάν και σε συνδυασμό με την εξαιρετικά πλούσια κλος φούστα σημαίνει ότι είναι ένα υπέροχο φόρεμα για να διατηρείστε δροσερές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όσον αφορά στο μέγεθος, βρήκα αυτό το φόρεμα να είναι σωστό στις διαστάσεις του! Ένιωσα ότι θα μπορούσα ενδεχομένως να κατέβω ένα μέγεθος διότι γύρω από την πλάτη είναι λίγο χαλαρό, αλλά το νούμερο εξακολουθεί να είναι μια χαρά. Έτσι, θα πρότεινα να συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο και να σκεφτείτε να δοκιμάσετε ένα μέγεθος μικρότερο. Για αναφορά, είμαι 94εκ στο στήθος και 69εκ στη μέση και φοράω το Small.

Με την απαλή παλέτα χρωμάτων του φορέματος, αποφάσισα να παραμείνω σε γήινους τόνους στην πλειοψηφία των αξεσουάρ μου και επίσης να τονίσω τη λεπτομέρεια των ξύλινων κουμπιών. Όμως εσείς θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε πινελιές από μπορντό ή πράσινο σ’αυτό το φόρεμα!

Full Outfit Details
Φόρεμα | 50s Hawaiian Print Dress
Παπούτσια | Miss L Fire
Φουρο | Malco Modes
Ζώνη και καπέλο | Vintage
Λουλούδι μαλλιών | Sophisticated Lady Hair Flowers
Βραχιόλια | Splendette / Vintage
Σκουλαρίκια | Retro Resins

Το φόρεμα 50s Hawaiian Print Dress έρχεται σε μεγέθη S-XL, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ευχαριστώ τον David Fisk για τη λήψη αυτών των όμορφων φωτογραφιών μέσα στο Isabella Plantation στο Richmond Park. Είναι το ιδανικό μέρος για ένα καλοκαιρινό πικνίκ και αν ζείτε στο Λονδίνο, μπορείτε ακόμη και να πάρετε μια βάρκα από το Westminster προς το Richmond και πραγματικά να περάσετε μια υπέροχη μέρα!

Original Post @ http://missvictoryviolet.com/

Related Posts

Εγγραφείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε
με έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία σας.

 

"Το κουπόνι δεν ισχύει παράλληλα με άλλες προσφορές"