Παπούτσια και Τσάντες της Νέας Collection SS18

Είναι και πάλι η εποχή του χρόνου, που είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η νέα συλλογή της σεζόν μας! Οι συννεφιασμένες μέρες φεύγουν και επιστρέφουν οι μεγαλύτερες ηλιόλουστες μέρες. Η συλλογή SS18 της νέας σεζόν περιλαμβάνει τα πιο τέλεια κομμάτια για τις ζεστές και φωτεινές μέρες που έρχονται!

Όπως και με τις προηγούμενες συλλογές μας, κι αυτή η σεζόν αντλεί έμπνευση από τις προηγούμενες δεκαετίες και ακολουθεί το ρετρό ύφος. Η νέα συλλογή των παπουτσιών περιλαμβάνει τα πιο χαριτωμένα τακούνια, σανδάλια και μπαλαρίνες.

    

Έτσι, έχετε αποφασίσει για τα νέα αγαπημένα σας παπούτσια, αλλά τί γίνεται με την τσάντα σας;

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1940, οι τσάντες και τα πορτοφόλια είχαν καθιερωθεί ως απαραίτητο αξεσουάρ για τη γυναικεία εμφάνιση και ακόμα περισσότερο κατά τη δεκαετία του ’50! Γνωρίζατε ότι πραγματοποιήθηκαν συνέδρια για να δείξουν πώς πρέπει να κρατιέται κάθε στυλ τσάντας ;!

Η ανάκαμψη της οικονομίας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σήμαινε ότι τα νοικοκυριά αναμενόταν να δείξουν την εικόνα μιας ευκατάστατης και ευτυχισμένης ζωή στο σπίτι. Πολλές τσάντες είχαν το λογότυπο του σχετικού οίκου μόδας στο μπροστινό μέρος, κάτι το οποίο συχνά χρησιμοποιούνταν ως επίδειξη της κοινωνικής τους θέσης.

Πολλές γυναίκες παρακινήθηκαν να μείνουν στο σπίτι και να φροντίζουν το νοικοκυριό και τα παιδιά, ενώ οι άνδρες πήγαιναν για δουλειά. Αναμενόταν επίσης να έχουν μια αψεγάδιαστη περιποιημένη εμφάνιση. Αυτό περιελάμβανε τα μαλλιά, τα νύχια και φυσικά μια statement τσάντα.

Ο ρόλος των γυναικών στη σημερινή κοινωνία έχει εξελιχθεί πολύ και είναι πιο ισχυρές και πιο ανεξάρτητες από ποτέ. Ωστόσο, ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει, η ανάγκη για μια υπέροχη τσάντα!

    

Οι τσάντες από τη νέα συλλογή μας, είναι ιδανικές για την προσθέσετε λίγη vintage λάμψη στο ντύσιμό σας μέρα ή νύχτα!

Τα παραπάνω είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τις νέες τσάντες μας. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τις υπόλοιπες!

Related Posts

Εγγραφείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε
με έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία σας.

 

"Το κουπόνι δεν ισχύει παράλληλα με άλλες προσφορές"