Τα ασπρόμαυρα μποτάκια “Moss Garden”

THE BLACK AND WHITE “MOSS GARDEN HEELS” 

Γράφει η missamymay


Ας το ξεκαθαρίσουμε: έχω πάρα πολλά παπούτσια. Μιλάμε για παραπάνω από 65 ζευγάρια. Μόνο τα τακούνια. Προσθέστε τα ίσια και πιθανόν φτάνουμε τα 90. Ξέρω, ακούγεται υπερβολικό, ίσως γελοίο, αλλά ας το δούμε λογικά: ένα ζευγάρι μαύρες πλατφόρμες δεν είναι ιδανικό εξίσου για γραφείο ή μια βόλτα μιας ολόκληρης μέρας στην πόλη το φθινόπωρο όπως είναι για ένα καλοκαιρινό BBQ, αν και ένα outfit για κάθε ένα από αυτά τα σενάρια μπορεί να απαιτεί μαύρα παπούτσια. Φοράω πολλά κόκκινα αξεσουάρ, αλλά διαφορετικά ρούχα ίσως απαιτούν αντίστοιχα χαμηλά τακούνια, ένα ζευγάρι κόκκινες πλατφόρμες με κόκκινες φτέρνες και κόκκινες φούντες, κόκκινες μπαλαρίνες με παγιέτες, κόκκινες σουέτ ή σατέν γόβες. Επομένως … έχω καταλήξει σε πολλά ράφια παπουτσιών και αντίστοιχα από ένα ζευγάρι παπουτσιών σε σαράντα παντελόνια!

Και όμως, θα μάθετε πως δεν έχω ακόμα ένα ζευγάρι πτι καρό μποτάκια με κορδόνια! Στην πραγματικότητα, έχω έλλειψη σε μπότες γενικά, κάτι που συνειδητοποιώ μόνο το χειμώνα, όταν η μεγάλη μου ποικιλία από τακούνια peeptoe και μπαλαρίνες δεν μου προσφέρει μια αρκετή και λογική επιλογή παπουτσιών για κρύο καιρό. Ως αποτέλεσμα, έχω κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να δώσω μεγαλύτερη προσοχή στις μπότες, καθώς δεν είναι ένα στυλ παπουτσιών που με ελκύουν φυσικά. Σέρφαρα σε άπειρες ιστοσελίδες για να μελετήσω χιλιάδες ζευγάρια μποτάκια ώστε να καταλήξω σε μια μικρή επιλογή στυλ που μπορεί να ταιριάζει στα γούστα μου, στη vintage style γκαρνταρόμπα μου και στον καιρό που απαιτεί την αγορά τους, σιγά-σιγά άρχισα να προσαρμόζομαι στην ιδέα της μπότας και πώς μπορώ να την ενσωματώσω στο στυλ μου. Και τότε είδα τα Moss Garden και δε χρειάστηκε να προσαρμοστώ καθόλου, ήταν απλά έρωτας με το πρώτο κλικ. Γιατί, θα μπορούσαν να είναι πιο χαριτωμένα; Αμφιβάλλω, αλλά ας δούμε τις φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

 

Παπούτσια: Moss Garden Black/White
Φούστα: Rosie Tweed Sparkle Skirt
Top: Black Sabrina top
Καρφίτσα: Luxulite
Τσάντα: Lola Von Rose

Απάντηση: Όχι, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαριστωμένα, γιατί είναι ήδη εξαιρετικά από αυτή την άποψη! Το πτι καρό μοτίβο μπορεί να φανεί βαρύ σε μερικούς ανθρώπους για να τα θεωρήσουν εύκολα υποδήματα, αλλά νομίζω ότι τα μαύρα τακούνια και οι μύτες των παπουτσιών τα καθιστούν πιο κλασικά απ’ότι παράξενα. Μπορούν να λειτουργήσουν ως statement παπούτσι αν το θέλετε, αλλά είναι εξίσου εύκολο να τα συνδυάσετε ώστε να είναι ένα συνεκτικό μέρος ενός outfit καθώς και χωρίς να τραβήξουν όλη την προσοχή.

Δεδομένου ότι έχουν αρκετή κάλυψη για τα πόδια, είναι ένα τέλειο παπούτσι για κρύο καιρό. Το τακούνι είναι λογικό και άνετο, παχύ και ανθεκτικό σε ύψος 7 εκ. που τα καθιστά εύκολα για περπάτημα. Τα πόδια μου είναι κανονικά σε πλάτος, ούτε στενά ούτε φαρδιά, γι ‘αυτό τα πήρα στο συνηθισμένο μέγεθός μου 38 και βρίσκω ότι είναι άνετη η εφαρμογή, κάτι που πάντα πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βρω σε μποτάκια.

 

 

Τα μάυρα πάνελ από συνθετικό υλικό τα καθιστούν εύκολα στο καθάρισμα και στη φροντίδα, ενώ τα PU κορδόνια με τις φούντες προσθέτουν επιπλέον στυλ. Μαζί με το λογικό ύψος τακουνιού, τα μποτάκια αυτά είναι αρκετά άνετα για μένα για καθημερινή χρήση, αν και φαίνονται εξίσου καλά όταν συνδυάζονται με ρούχα για το βράδυ. Είτε φορεθούν με ένα ψηλόμεσο τζιν, μια φαρδιά παντελόνα, πένσιλ φούστα ή κλος φόρεμα, νιώθω ότι υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι να συνδυάσετε αυτά τα μποτάκια, και θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά και το στυλ σας άψογο όλο το χειμώνα. Τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσα να είμαι ένα boots girl τελικά.

 

Related Posts

Εγγραφείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε
με έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία σας.

 

"Το κουπόνι δεν ισχύει παράλληλα με άλλες προσφορές"