Υποδεχόμαστε την νέα μας εταιρική ταυτότητα και γιορτάζουμε μαζί σας!

Στην London Boutique, μετά από 8 χρόνια στο χώρο της μόδας, θέλαμε να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης!

Με σεβασμό και αγάπη στις γυναίκες απολαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια να σχεδιάζουμε και να επιλέγουμε συλλογές Vintage που κολακεύουν και αναδεικνύουν την κάθε μία από εμάς. Σας
ακούμε και παίρνουμε υπόψιν τις επιθυμίες σας, σε κάθε νέα-επόμενη συλλογή όταν ψάχνετε το καλύτερο φόρεμα για το occasion που έχετε. Όταν έχετε αποκτήσει μόλις ένα μωρό και το σώμα
σας έχει αλλάξει, όταν παντρεύετε την παιδική σας φίλη και θέλετε να είστε κομψή αλλά να χορεύετε και μέχρι το πρωί. Όταν ψάχνετε το σωστό φόρεμα για την βάπτιση της εγγονή σας. Είναι τόσα πολλά κι όμορφα αυτά που ακούμε από εσάς, τα σημειώνουμε και τα κάνουμε μόδα. 

Η νέα μας εταιρική ταυτότητα αγκαλιάζει αυτό ακριβώς τον σκοπό: την αγάπη μας για την γυναίκα και την αυθεντική θηλυκότητα και το πάθος μας για Vintage μόδα με βρετανική αισθητική. Το κομψό πρόσωπο-προφίλ με ένα royal touch στο design του νέου μας λογότυπου, εκφράζει κάθε σύγχρονη γυναίκα με τις πραγματικές της ανάγκες και τις όμορφες ατέλειες της. Απευθύνεται σε όλες μας: στις εργαζόμενες, στις νέες μητέρες, σε εκείνες που λατρεύουν το ρετρό στυλ, στις τολμηρές που χορεύουν swing, σε όλες τις γυναίκες που απολαμβάνουν το θρόισμα ενός αέρινου φορέματος και την chic ομορφιά ενός φλοράλ μοτίβου από μια άλλη δεκαετία.

Υποδεχόμαστε μαζί σας λοιπόν αυτή την αλλαγή στην εταιρική μας ταυτότητα κι ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και σε εμάς. Για να σας ευχαριστήσουμε για την σχέση μας αλλά και για την έμπνευση που μας δίνετε προσφέρουμε μέχρι 31/7 ένα επιπλέον δώρο σε όλες σας, extra έκπτωση -5% σε όλη μας την συλλογή με το κουπόνι “summersale5”.

Ευχαριστούμε τον Ν. Φαράκλα (https://nikolasfaraklas.com/), που σχεδίασε και επιμελήθηκε την νέα μας εταιρική ταυτότητα ακούγοντας την ιστορία μας και τις δικές σας. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε!

 

Η ομάδα της London Boutique,
Δήμητρα, Ιωάννα, Ελένη, Παναγιώτα, Αναστασία

Related Posts

Εγγραφείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε
με έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία σας.

 

"Το κουπόνι δεν ισχύει παράλληλα με άλλες προσφορές"