Παραμένοντας στις vintage επιρροές, αυτό το ροζ swing φόρεμα θα σας ενθουσιάσει!

Άρθρο της Miss Amy May

Την πρώτη φορά που είδα αυτό το φόρεμα ήταν σε μία φωτογράφιση behind the scenes της Miss Victory Violet που δημοσιεύτηκε στο Instagram ενώ το φωτογράφιζε για τον κατάλογό της εταιρίας. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν έπαιξε ρόλο που το μόνο που μπορούσα να δω ήταν η λαιμόκοψη, δεν έχει σημασία ότι ήταν μια selfie κι όχι μια φωτογραφία του φορέματος. Tο ντεκολτέ ήταν το μόνο που έπρεπε να δω για να καταλάβω ότι θα ήταν ένα τέλειο vintage φόρεμα, και ένα best seller της collection και δεν έκανα λάθος!


Φόρεμα: Floral Neckline Pink Dress
Τσάντα: Vintage
Cardigan: New Look
Παπούτσια: Old Pinup Couture

 

Το εκπληκτικό είναι ότι η εταιρία αυτή, με κάποιον τρόπο, με κάνει πάντα να ερωτεύομαι τα κομμάτια τους σε ροζ χρώμα. Δεν ξέρω πώς το κάνουν, γιατί αποφεύγω με έντονο πάθος ορισμένες αποχρώσεις του ροζ. Κι όμως, για αρκετές collection στη σειρά, έχουν δημιουργήσει κομμάτια σε ροζ που ήταν μερικά από τα αγαπημένα μου. Είναι εξαιρετικά περίεργο και δεν ξέρω πραγματικά πώς το κάνουν (Μαγεία, Ύπνωση, Παραισθησιογόνα υφάσματα;) αλλά δε θυμώνω μ’ αυτό. Τρία από τα πέντε αγαπημένα μου κομμάτια αυτής της σεζόν έχουν αρκετό ροζ ή, όπως αυτό το φόρεμα, είναι όλο ροζ, και παρ ‘όλα αυτά δεν αισθάνομαι όπως συνήθως όταν βλέπω αυτές τις αποχρώσεις.

 

Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτό το φόρεμα είναι ροδακινί, που βγάζει τη ροζ απόχρωση, ανάλογα με το φως. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το χρώμα, ή ίσως εξαιτίας αυτού, αυτό το φόρεμα μοιάζει τέλειο στα μάτια μου. Το κεντημένο λουλουδάτο τελείωμα στο ντεκολτέ μοιάζει τόσο αυθεντικό vintage. Το ύφασμα δεν είναι ελαστικό και έχει μια λεπτή, κομψή διασταυρωτή πλέξη που δημιουργεί την αίσθηση του tweed, αλλά είναι ελαφρύ για το καλοκαίρι. Έχει τσέπες, και η 70 εκατοστά μακριά κλος φούστα μπορεί να υποδεχτεί ένα ήπιο φουρό για μια ωραία αίσθηση κίνησης, και δεν θα θέλετε να το φορέσετε μόνο του! Για να εξισορροπήσει το μη ελαστικό ύφασμα έχει τη σφιγγοφωλιά στην πλάτη και τις ρυθμιζόμενες τιράντες, που βοηθούν στην εφαρμογή του φορέματος σε διαφορετικούς σωματότυπους.

Θα παραδεχτώ ότι το μη ελαστικό ύφασμα και οι διαστάσεις μου με έκαναν να σκεφτώ πως ίσως δεν θα μου κάνει το μέγεθος XL που φοράω συνήθως. Το στήθος μου, διαστάσεων 114εκ. δεν ήταν πρόθυμο να συνεργαστεί με το φερμουάρ στα πλάγια, αλλά αλλάζοντας το συνηθισμένο σουτιέν μου με το WKD longline, έγιναν τα πάντα αρκετά σφιχτά ώστε να μπορώ να κλείσω το φερμουάρ. Και ευχαριστώ τον Θεό, γιατί πραγματικά θα έβαζα τα κλάματα αν δεν έμπαινα τελικά σ’ αυτό το φόρεμα. Η μέση είναι 81εκ και φτάνει στα 86εκ, ενώ το στήθος μπορεί να τεντώσει από 96εκ σε 109εκ, χάρη στη σφιγγοφωλιά στο πίσω μέρος. Όλα αυτά το κάνουν το πιο true to the size φόρεμα που είχα ποτέ από αυτή την εταιρία, της οποίας συνήθως τα μεγέθη είναι λίγο μεγαλύτερα από τα size charts, έτσι φροντίστε να ελέγξετε το μεγεθολόγιο για το σωστό μέγεθος πριν παραγγείλετε. Μόλις το κάνετε, όμως, είμαι σίγουρη ότι θα έχετε ένα φόρεμα που θα το λατρέψετε όπως εγώ.

Το Floral Neckline Pink Dress διαθίθεται σε μεγέθη S-XL στα 89€ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Original Post https://missamymay.com

Related Posts

Εγγραφείτε στο newsletter μας και επωφεληθείτε
με έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία σας.

 

"Το κουπόνι δεν ισχύει παράλληλα με άλλες προσφορές"